Elämäni piikkilanka

Runoilija Igottafeeling

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Peto kulkee vapaana,
ystäviä etsimässä ja turvaa hakemassa.
Heilauttaen mustan takin helmaa,
sen juututtua piikkilankaan.

Piikkilanka on kuin kuvaus ihmisen elämästä;
Monta rautalankaan yhteen kiedottuna,
silmällä katsoen vahva ja luja.
Ei kuitenkaan vaikea katkaista,
Jos osaa käyttää oikeita tarvikkeita.
Jossakin vaiheessa se kuitenkin päättyy,
harva meistä kuolemalta säästyy.

Selite: 
Runo ehkä vielä hieman keskeneräinen, saatan tehdä jossain vaiheessa jatkoa. Ideana kuitenki se, että tämä peto, kuvastaa ihmisen sielua/henkeä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot