Taas yksin.

Runoilija Igottafeeling

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuulen hellä henkäys,
rakkauden raatelema kosketus.
Nopea katse,
täynnä kuitenkin niin monta sanaa,
tulinen kipinä, jota monen on vaikea tunnistaa.
Näitä minä kaipaan,
nyt istuen yksin alla tumman taivaan.
Silitän hiuksiani,
se ei tunnu samalta kuin sinun kosketuksesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot