Haluan rakkauttasi

Runoilija Igottafeeling

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan sulle paljon hyvää,
nähdä sun silmissä palavaa kipinää.
Tuntea sydämen sykkeessä rytmin rakkauden,
kun sua ulkona kylmässä syleilen.
Haluan olla vain sun kanssa,
keskellä merta tai erämaassa.
Sulta saan rohkeutta tehdä mitä pitää,
sanoa sanat joita muuten häpeää.
Ilman sua mä en olis mitään,
yksin matkalla kohti etelää.
Suuntana viimeinen määränpää,
ja lopulta tähtien luo ikuisesti lepäämään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot