Äärettömyys

Runoilija 18b6d7067eb26f53aeecd203d1bcf634

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2011
Viimeksi paikalla: 4.7.2019 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Nuori nainen kirjoittelemassa ajatuksiaan ja tunteitaan runojen muodossa. Kiitän kaikista arvosteluista. :)
 

Näkökenttäni ympäröi hetken
tyhjyys
vailla reunoja, joihin
takertua kiinni lailla
yökkösen, joka aistii valon.

Silloin liikuimme,
mutten tiennyt mihin,
äärettömyys venyi sen
äärettömyyden verran, joka
venyi minussa,
äärettömyydessä.

Vaihdoin tietoisuuden
tunteeseen analysoimatta,
olimme harmoniaa
kitkassa,
suuren paineen
keveyttä,
sitruunapippuria ja
suklaata.

Me liikuimme kohti,
liikuimme hitaasti,
liikuimme äärettömyyden verran,
joka oli silmänräpäys.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot