Maailmanpyörä

Runoilija 18b6d7067eb26f53aeecd203d1bcf634

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2011
Viimeksi paikalla: 4.7.2019 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Nuori nainen kirjoittelemassa ajatuksiaan ja tunteitaan runojen muodossa. Kiitän kaikista arvosteluista. :)
 

Pyörin maailmanpyörässä
ihmisten yläpuolella
pienenä palana taivasta,
maistan kanelin ja merisuolan,
julmuuden ja valheet,
äitini pikkuleivät, sekä
huokauksen syvän.

Se on ihmisyyttä,
herkkää ja haavoittuvaa,
autojen liikettä, kun valo
kajastaa horisontissa.

Se on onnistumisia ja pettymyksiä,
kiroamista,
huutamista,
helisevää naurua
rappukäytävässä.

Minä olen osa
mahdollisuuksia
tässä maailmanpyörässä ja
ilmassa tuoksua kanelipullista.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot