7:49

Runoilija 18b6d7067eb26f53aeecd203d1bcf634

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2011
Viimeksi paikalla: 4.7.2019 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.2024

Nuori nainen kirjoittelemassa ajatuksiaan ja tunteitaan runojen muodossa. Kiitän kaikista arvosteluista. :)
 

Paidassani on yhtä monta
reikää kuin
sielussani on aukkoja
kadotukseen.

Hengitykseni paljastetaan
koko maailmalle,
vaikken enää itsekään tiennyt
sen virtaavan minussa.

Jäädyn,
minun on kylmä,
matka jaettuna ajalla on
nopeus,
ajatteletko sinäkin,
kuinka liike pysähtyy sisällämme?

Ajattele ja kangistu,
kuten minäkin
tänä aamuna kello seitsemän
neljäkymmentäyhdeksän.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot