Lapsuus

Runoilija 18b6d7067eb26f53aeecd203d1bcf634

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2011
Viimeksi paikalla: 4.7.2019 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Nuori nainen kirjoittelemassa ajatuksiaan ja tunteitaan runojen muodossa. Kiitän kaikista arvosteluista. :)
 

Ja olin lapsi, joka halusi maistaa hattaraa
ja käydä muumimaailmassa,
mutta odotinkin vain jalankulkijoiden
valon
muuttuvan vihreäksi, kunnes
olinkin kasvanut ulos
talvihaalaristani.

Aakkoset rupesivat vilisemään
silmissäni, mutta
sadut muuttuivatkin
artikkeleiksi
sodasta ja kuolemasta,
enkä koskaan päässyt
muumimaailmaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot