Sä nostit mut jalustalle

Runoilija anttila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en nähnyt sua kun katsoin ikkunasta pimeyteen,
mut mä tiesin sinun siellä olevan.

Lähetin lentosuukon huoneen ikkunasta,
ja tunsin kuinka takaisin sulta sellaisen sain.

En uskonut mä ennen mihinkään,
nyt uskon että sinut vielä nähdä saan.

Sä nostit minut jalustalle,
nostit ylemmäksi.

Kiitos sulle rakkaimpani että autoit mua,
ilman sua en olis tästä noussut ikinä.

Kiitos että jaksat katsoo melkein päivittäin,
jaksat huolehtia minusta vielä edessäkin päin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot