tunteiden myrsky

Runoilija anttila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän että rakastan sinua,
tiedän kuinka haluan sinun koskevan minua.,
tiedän kuinka paljon välillämme on intohimoa.

Vaikka tiedän tämän kaiken,
niin minä haluan koskea erästä toista,
tuntea hänen huulensa huulillani kaulallani,
tuntea hänen kätensä kehollani.

Vaikka minä rakastan sinua,
minä olen ihastunut toiseen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot