*Ragelle*

Runoilija anttila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silloin kun me tavattiin en tiennyt mitään,
Luulin elämäni valuvan hukkaan huonossa suhteessa.
Sinut tapasin ihastuin.
Aloin enemmän olemaan kanssasi totuin läsnäoloosi.
Kerroit rakastavasi minua. valehtelin että minäkin sinua.
Noilla pienillä tunteita täynnä olevilla sanoilla sait karkotettua minut.
Tajusin silloin että ilman sinua en olisi huomannut elämäni puutteita autoit minua.
Vaikka minä käytin sinua vain ilkeästi "hyväkseni".
Onneksi olet vieläkin ystäväni ja olet vieläkin tukenani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot