ihastunut

Runoilija anttila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin kertoa sinulle sen,
tahtoisin sinun tietävän sen.

Olen ihastunut sinuun,
mutta tiedän että en voi kertoa niitä sinulle,
niistä sanoista ei ole mitään hyötyä.

Jos kertoisin ne sinulle,
saattaisin satuttaa vain itseni...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot