*ilta*

Runoilija anttila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivä päivältä helpompaa,
jokainen askel kevyempää.

Kulkien askel kerrallaan,
askeleen edellä toisia.

Sydän lyöden lujempaa,
hetki hetkeltä rauhoittuu.

Illan saavuttua käy nukkumaan,
huomista päivää suunnittelemaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot