Minussa on vielä tunteita

Runoilija lintukirppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on sokeaa, mutta on niin ihanaa, että jossain vaiheesa sen huomaa. Runoni kertovat yleensä elämästäni, mutta joskus saan inspiraation jostain muualta.
 

Tämän surun
ja tuskan
keskellä,

huomasin,
sydämeni lyö,
tunnen,

Sinun lähelläsi.

Selite: 
Surun keskellä huomaan silti eläväni, tuntevani. Turvallinen yö erään ihmisen vieressä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, tämä on aivan mahdottoman upea. Pidän, hirvittävästi. Nämä ihmiset ovat korvaamattoman tärkeitä tietyissä kohdissa elämää, silloin kun kaikki usko mihinkään tuntuu menneen. Heissä on taika, joka herättää hymyilemään ja tuntemaan suurimmankin tuskan keskellä. Tiedän tunteen.

oi tämä on kaunis.<3

Otan osaa suruusi!

oi tämä on kaunis.<3

Otan osaa suruusi!

Oi, tämä on aivan mahdottoman upea. Pidän, hirvittävästi. Nämä ihmiset ovat korvaamattoman tärkeitä tietyissä kohdissa elämää, silloin kun kaikki usko mihinkään tuntuu menneen. Heissä on taika, joka herättää hymyilemään ja tuntemaan suurimmankin tuskan keskellä. Tiedän tunteen.

 

Käyttäjän kaikki runot