Kaikki katoaa

Runoilija lintukirppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on sokeaa, mutta on niin ihanaa, että jossain vaiheesa sen huomaa. Runoni kertovat yleensä elämästäni, mutta joskus saan inspiraation jostain muualta.
 

Rinnasta revittyjä palasia,
ne tippuvat
enkä saa niistä kiinni.

Kaikki katoaa,
eikä ole jäljellä muuta
kuin tyhjyys.

Tyhjyyden täyttää tyhjyys,
vihdoinkin sain mitä tilasin.

Haluan perua tilaukseni.

Selite: 
Elämä ei ole mistään kotoisin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot