Virnistys

Runoilija lintukirppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on sokeaa, mutta on niin ihanaa, että jossain vaiheesa sen huomaa. Runoni kertovat yleensä elämästäni, mutta joskus saan inspiraation jostain muualta.
 

Tiesin aina,
että lopulta et ole enää Minun.

Tiesin aina,
että valitset Hänet.

En jaksanut enää loppukilpailussa,
en jaksanut juosta perässäsi
ja antaa kaikkeani.

Minä hiivuin hiljaa
pois luotasi
ja katosin.

Luovutin.

Hän tuli takaani,
tönäisi minut pois altaan,
valtasi sinut
ja sivuutti minut pois
elämästäsi.

Pysähdyn
ja jään taaksesi.

Virnistys Häneltä.

Luoja haluan
pyyhkiä tuon virneen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot