sinun

Runoilija tyttö-rukka

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.9.2008
Viimeksi paikalla: 22.8.2017 0:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.3.1984

Kirjoitan miltä minusta tuntuu ja mitkä sanat minua parhaiten kuvaa.
 

Sinun silmäsi ovat ruskeat.
Sinun hieksesi ovat ruskeat ja lyhyet.

Sinun katseesi on ujo ja arka
Sinun kosketuksesi on ihana.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot