olet mies

Runoilija tyttö-rukka

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.9.2008
Viimeksi paikalla: 22.8.2017 0:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.3.1984

Kirjoitan miltä minusta tuntuu ja mitkä sanat minua parhaiten kuvaa.
 

Olet mies jota kosketin.
Olet mies jota katsoin.
Olet mies jota kaipaan.
Olet mies jota odotan.

Olet mies minun elämän.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot