rakkaani

Runoilija tyttö-rukka

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.9.2008
Viimeksi paikalla: 22.8.2017 0:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.3.1984

Kirjoitan miltä minusta tuntuu ja mitkä sanat minua parhaiten kuvaa.
 
He mitä sulle kuuluu.
​miten sulla menee.
​missä sinä olet.

kuuletko sinä minua.
mitä sulta kysyn.

​hiljaisuus on tuskaa.
​yksinäisyys on piinaa.


rakkaus sinuun ei koskaan lopu.
​vaikka minulle et koskaan vastaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyä myös vastakaikua olisi hyvä saada.
 

Käyttäjän kaikki runot