hiljaisuus

Runoilija tyttö-rukka

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.9.2008
Viimeksi paikalla: 22.8.2017 0:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.3.1984

Kirjoitan miltä minusta tuntuu ja mitkä sanat minua parhaiten kuvaa.
 

Ykisinäisyys iskee vasten kasvoja.

Hiljaisuus peittää maan.

Käki ei kuku eikä tuuli humise puissa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot