sinä poika pohjoisen

Runoilija tyttö-rukka

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.9.2008
Viimeksi paikalla: 22.8.2017 0:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.3.1984

Kirjoitan miltä minusta tuntuu ja mitkä sanat minua parhaiten kuvaa.
 

Sinä poika pohjoisen.
Muistatko minut vielä.

Sitä mitä yhdessä näimme ja yhdessä koimme ja niitä hetkiä yhteisiä.

Sinä poika pohjoisen.
Rakkautemme on ikuinen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot