Muisto

Runoilija James

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko jo liian myöhä? Joko yö on päivän voittanut?
Onko jo liian myöhäistä pyytää hetkeltä anteeksi?
Tapahtuiko kaikki liian aikaisin,
olinko poissa liian pitkään?
Pyytäisinkö anteeksi, vai odotanko vielä hetken?

Ei isä enää poikaansa tunne
Poikaa jota koskaan tuntenut ei
Juuret, jotka eivät koskaan juurtuneet
Kasvot, jotka eivät vanhenneet

Harmaaseen mereen taivas laskeutuu
Taivas, johon huudot vaikenee
Meri, jonka pintaa ei valaise kuu
Pimeys, jonka muistot näännyttää

Pyydänkö siis anteeksi? Kasvoilta joita en edes tunne
Muistanko väärin, vai olenko edes tunne, jota kukaan tunne ei
Tapahtuiko kaikki liian aikaisin,
Olenko täällä koskaan ollutkaan?
Vai olenko pelkkä muisto, jota kukaan muistanut ei?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
James Liekki 12.10.2010 0 Runo
James Hiljaisuuden ääni 11.10.2010 0 Runo
James Orpo 11.10.2010 0 Runo
James Muisto 11.10.2010 0 Runo
James 8.10.2010 1 Runo
James Haituli 29.9.2010 1 Runo