Liekki

Runoilija James

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos pelkäisin, kenen edessä polvistuisin?
Jos tahtoisin, ketä silloin katsoisin?

Ilman sinua katsoisin tyhjään
Ja polveni uppoaisi maahan
Ilman sinua aurinko tekisi jään
Ja kylmään jäisin makaamaan

Jos itkisin, mihin kyyneleeni pyyhkisin?
Jos palaisin, minkä tuleni polttaisi?

Ilman sinua itkisin turhaan
Ja maailman meret täyttäisin
Ilman sinua kodissani palaisin
Ja liekkiin sammuisi elämäni

Jos kuolisin, mihin minut hautaat taas?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
James Liekki 12.10.2010 0 Runo
James Hiljaisuuden ääni 11.10.2010 0 Runo
James Orpo 11.10.2010 0 Runo
James Muisto 11.10.2010 0 Runo
James 8.10.2010 1 Runo
James Haituli 29.9.2010 1 Runo