Orpo

Runoilija James

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On aamu syksyn sateiden, vielä pimeä sininen
Vesipisarat merta ikkunaan taas rakentaa
Kohti käy kulku askelten, kotiin aamun varjojen
Eksyy mereen joukko kyynelten

Metsään eksynyt on pieni lapsi
Vanhus itsensä kaduilta löytää
Mereen hukkunut on hento kyynel
Kaduille huuto ikuisuuden
Mistä tästä itseni löytäisin
Ja kenelle siitä kertoisin
Olisinko meri, katu vai metsä
Hento huuto, kyynel sydämessä

On päivä talven kylmyyden, vielä viima valkoinen
Kuurankukkaset puutarhaa ikkunaan rakentaa
Kotiin jää lämpö haaveiden, uniin unet lapsuuden
Jäätyy meri näiden kyynelten

Kotiin eksynyt on pieni lapsi
Vanhus itsensä peilistä löytää
Huutoon kadonnut on hento sävel
Valoon nyt valo varjon pelon
Mistä tästä itseni löytäisin
Ja kenelle siitä kertoisin
Olisinko valo, varjo vai sävel
Koti, peili, vai eksynyt sydän

On ilta öisen pimeyden, kohta aamu varjojen
Kastehelmet jäätyneet lumilinnaa rakentaa
Kaikuu nyt laulu orpojen, seinät tyhjät taulujen
Hukkuu toivo mereen kyynelten

Uniin eksynyt on pieni lapsi
Vanhus itsensä peloista löytää
Orvon laulu itseänsä laulaa
Epätoivo sitä säestää
Mistä tästä itseni löytäisin
Ja kenelle siitä kertoisin
Olisinko uni, pelko vai laulu
Orpolapsi, vanhus, tyhjä taulu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
James Liekki 12.10.2010 0 Runo
James Hiljaisuuden ääni 11.10.2010 0 Runo
James Orpo 11.10.2010 0 Runo
James Muisto 11.10.2010 0 Runo
James 8.10.2010 1 Runo
James Haituli 29.9.2010 1 Runo