Hiljaisuuden ääni

Runoilija James

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunne tumma iltahämärään, jää yksin elämään
Meren aallot yksitellen katoaa
Pimeys valtaa majakan, on yksin valo katoavan
Taivaan pilvet yksitellen katoaa

Tunne valon varjoon lankeaa, jään yksin itkemään
Talvi meren niin vain jäädyttää
Kyynel valtaa silmän, on pelko luona tässä
Hengitys hiljaa hiljaisuudeksi jää

Missä ääni hiljaa hajoaa
Missä huuto kaikuun katoaa
Missä taivas pimeyttä kaikkoaa
Missä hiljaisuus on kaiku vain

Minne tuuli tunteet kuljettaa
Minne päivä menee nukkumaan
Minne tähdet taivaalta katoaa
Kelle hiljaisuus on kaiku vain

Ja näin minä olen yksin
Luona pimeän majakan
Ja näin minä lyhdyn särjen
Kuin olisin varjo pimeässä
Ja näin minä huudan hiljaisuutta
Kaiku huutona minulle vastaa
Kuin olisin pelkkää hiljaisuutta
Olematta osa tätä kaikkeutta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
James Liekki 12.10.2010 0 Runo
James Hiljaisuuden ääni 11.10.2010 0 Runo
James Orpo 11.10.2010 0 Runo
James Muisto 11.10.2010 0 Runo
James 8.10.2010 1 Runo
James Haituli 29.9.2010 1 Runo