NAPPI

Runoilija Tyhjä kuori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen monesti miettinyt

että minkä takia
meihin ihmisiin
tai edes minuun

ei ole rakennettu
tunteita poistavaa
ja lisäävää nappia

elämä olisi vain niin
paljon helpompaa

säästyisi monilta
turhilta ihastumisilta

jotka vain nakertaa
sisältä tyhjäksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ei vain ole, vaikka ehkä pitäisikin. niinkin se kyllä on, että pelkällä ilolla tämä elämä ehkä liiankin yksitoikkoista olisi, eikä ehkä mikään enää miltään tuntuisi

samaistun tähän täysin, hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot