Kaikkea ei rakkauskaan kestä

Runoilija Tyhjä kuori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Teit sen taas
Sait kyyneleet silmistäni valumaan
poskia pitkin maahan

Teit sen taas
Lohkaisit palasen rakkauden kimpalesta
Mursit sen, se tuhkaksi muuttui ja pois leijaili

Kun huomaan että
siitä aikoinaan olevasta kimpaleesta
ei ole enään mitään jäljellä
niin silloin myös sinä huomaat sen

Silloin on myöhäistä yrittää korjata mitään

Kaikkea ei rakkauskaan kestä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja runoja, niin tunteellisia ja voimakkaita! :) Vaikkakin asiat niiden takana ei olekkaan niin positiivisiä. Mutta hienoa työtä. :)

 

Käyttäjän kaikki runot