Riittäisikö viikonloppu

Runoilija Tyhjä kuori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Riittäisikö se kokemaan sen mistä olen uneksinut
Riittäisikö se näytämään sinulle että olen tosissani
Riittäisikö se kertomaan minulle olet se oikea
Riittäisikö se pitämään sinut minulla

Vai

Riittäisikö se sammuttamaan palon rinnassani
Riittäisikö se karkoittamaan perhoset vatsastani
Riittäisikö se poistamaan rakkauden sydämmestäni
Riittäisikö se hävittämään sinut pois mielestäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runon minä on tärkeällä rajalla

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot