DELETE

Runoilija Tyhjä kuori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahdon itseeni
DELETE napin

Sillä saisin sinut pois mielestäni

Sillä saisin pyyhittyä kaiken mitä olet
sanonut tai jättänyt sanomatta
tehnyt tai jättänyt tekemättä

Sillä saisin unohdettua ne kyyneleet
jotka olen vuokses vuodattanut

Sillä saisin putsattua roskat
jotka vain aiheuttavat mielipahaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot