ITIKKA

Runoilija Tyhjä kuori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käytöksesi on huvittavaa
pyörit ympärilläni kuin itikka
varmaan tekisit samankin kuin itikka
jos vaan luvan saisit

Mietiessäni tuota äskeistä
taidan itsekkin olla itikka
vain henkilö on toinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot