Minulle, itseni

Runoilija Veldor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vahvuus ihmisenä on oman heikkouden ymmärtämistä
 

Kuuntelen
Koska haluan tietää

Laulan
Koska muuten tukahtuisin

Juoksen
Koska pelkään jääväni paikoilleen

Runoilen
Koska se on sieluni peili

Muutun
Koska en pidä siitä millaiseksi olen kasvanut

Itken
En koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pohtiva onnistunut runo

kaunis,
pidin erityisesti kahdesta viimeisestä säkeestä,
tuntuu kovin tutulta tuo:
"muutun
koska en pidä siitä millaiseksi olen kasvanut."
tosiaan hieno runo, itsensä ja omien tapojensa pohdiskelu on varsin terveellistä välillä.

 

Käyttäjän kaikki runot