Echos of my life

Runoilija Veldor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vahvuus ihmisenä on oman heikkouden ymmärtämistä
 

Again again again
The the the
Same same same
Echo echo echo

Just wanna sleep tightly and wake up happy.
Is it too much to ask.
Is it too selfish to beg.

NO!
I need something to cover those echos.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot