No one lives forever

Runoilija Veldor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vahvuus ihmisenä on oman heikkouden ymmärtämistä
 

Weight it
Value it
Guard it
Cherish it
Live it

Life

Dont waist it

Selite: 
Ihmiset luulevat olevansa kuolemattomia ja unohtavat elää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot