Pedon mieli

Runoilija Veldor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vahvuus ihmisenä on oman heikkouden ymmärtämistä
 

Seison yksin tuulisella kalliolla ja katselen kaupunkia

Tuhannet tuikkivat valot muistuttavat minua pahasta

Mustuudesta jota en tohtisi kohdata uudelleen

Tiedän silti tieni

Se kulkee tuon äärettömyyden läpi

Omat ajatukseni saavat otteen minusta ja muutun

Silmäni loistavat punaista paloa ja maistan kielelläni veren

Tänään illastan Helvetissä!

Ja itse Perkele on kantavi viiniä pöytääni!

Selite: 
Kaverini maalaama taulu sanoin
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa ja vähän pelottavaakin tekstiä, mutta tykkäsin silti. Tässä runossa on jotain mystistä vetovoimaa...

 

Käyttäjän kaikki runot