Juokse!

Runoilija Thickney

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja tähän joku myyvä puhe runoilijasta
 

Juokse! Juokse henkesi edestä kun ne perkeleet jahtaavat sinua
Ne varjojen asukit, puolittain omat luomuksesi, kannoillasi
Juokse läpi synkimpien metsien
Jotka palavat tuhansien aurinkojen tavoin
Leimuavat sivuillasi, jäljessäsi

Kun taivas yläpuolellasi repeää tuhansiksi sirpaleiksi, sataen pisaroina maahan
Hohtavat putoavat tähdet

Savu kirvelee keuhkoissa
Veren ja paskan maku suussasi
Miettien mitä maailma tekikään sinulle
Oma maailmasi

Juokse! Juokse aikaa vastaan ja tajua sen mielettömyys
Kasvata ohuet höyhenet, siivet entisten tilalle

Vedä syvään henkeä
Hyppää
Lennä pois

Rakenna pesäsi taivaan sirpaleeseen, uneksi pois
Tällä kertaa kaikki on hyvin

Ne perkeleet eivät kykene lentämään omin siivin
Juokse!
Lennä!
Ja unohdu pois

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot