Tulppana maailman virrassa

Runoilija Thickney

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja tähän joku myyvä puhe runoilijasta
 

Tromboosi jatkuvalla syötöllä sykkivään ainaisen ja valheellisen rakkauden sydämeen
Kuka noista kasvoista olet, vapahtaja
Joka käyttäytyisit ihmisen lailla
Meidän lajillemme: kuluttajille, ilveilijöille
Raiskareille, hyväksikäyttäjille ja mahtailijoille
Yhtä iljettäville uhreille, jotka päät syvällä pensaissa vuotavat martyyreinä kuiviin

Rojahdan nojatuolistani, ikuisesta mukavuudesta, tuulen selkään
Kokeilen kerrankin itse ja kannan vastuun kaikesta

Sammal koiran turkissa
Koivun tuoksu lämpöisessä viimassa
Moottoritien ylitseajetut eläimet
Viinalle haiseva mielialalääkkeiden suurkuluttaja
Haudoilla kukoistavat kukkaset ja tien varsien täyttävät lupiinit

Jos vain voisi jäädä hetkeksi jonnekkin
Itseni ja uneni ulkopuolelle
Huokumaan

Eteeriset energiavirrat saavat meidät pysähtymään
(Ehkä)
Tai ne ovatkin tv-uutisten monotoninen tulva siitä
Kun huomaamme kaiken vapauden katoavan ulottumattomiin
Ikuisiin unelmiin

Olemme vain muovin paloja meressä
Saastuttamassa, yhtenä massana

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot