Iljettävä ruho

Runoilija tuhopolttajan tytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nousin ylös kumien peittämiltä lattioilta
pullojen, neulojen ja huorien joukosta.

Keräsin iljettävän ruhoni rippeet
ja kannoin ne vuoteeseen.

Peittelin ne hyvin,
lupasin hoivata ja eheyttää.

Itselleni

anteeksi antaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rankkaa tekstiä ja ahdistava tunnelma runossasi. Hyytävää, upea!

Rankkaa textiä joka lopussa herkistyy.. Hyvä

Sama rohkea maanisdepressiivinen ote on myös tässä runossa ja neljä viimeistä riviä ilmaisevat pienen toivon elävän sisällä huomista vaeten.

Vahvaa on tekstisi.

 

Käyttäjän kaikki runot