Pysyisit haudattuna

Runoilija tuhopolttajan tytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sytytin kynttilän
Jotta edes jossain valoa olisi

Sama laulu tunnista toiseen
"Odotan ihmeen saapuvan"

Olen käynyt jokaisessa paikassa
jossa yhdessä kävimme

Olen haudannut sinut,
hyvästellyt sinut

kaikissa niissä

Silti et pysy haudattuna
vaan istut vierelläni

Tunnista toiseen
"Odotan ihmeen saapuvan"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kulkee teoksesi.. Pidän

Vaikka runo on hyvin alakuloinen on sen sanomassa myös uuden elämän alkua.

Tuo poismenneen hyvästely kaikissa muistorikkaissa paikoissa on osoitus siitä, että elämänhalu pyrkii esille ja varmasti myös löytyykin, toivottuna ihmeenä.

 

Käyttäjän kaikki runot