Rakkauden kerjäläinen

Runoilija tuhopolttajan tytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pimeä joki, sinne
vajoaa rakkauden kerjäläinen

Irtoaa ote otteesta
unohtuu kuinka uida,
hengitystä pidättää

Suudelma huulilta mutaisilta
pois huuhtoutuu
Musta vesi, pimeys
suusta sisään virtaa

Muistot, haaveet hänestä
samaan hautaan kulkee

Risukädet kurkoittaa
tervetulleeksi toivottaa
Jaloista kiskoo, mutaiseen pohjaan

Ikuiseen syleilyyn, unohduksen kehtoon
Nukahtaa kalojen kuiskauksiin
rakkauden kerjäläinen

Selite: 
Jotain ihan häröä..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot