Pimeällä kujalla

Runoilija tuhopolttajan tytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kujilla, jossa kapiset kulkukoirat nuolevat toistensa perseitä.

Kujilla, jossa huorat kauppaavat syntisiä ruhojaan.

Kujilla, jossa kaikki saavutetaan, menetetään,
jossa kaikki on kaupan.

Siellä itseni kohtaan

narkkarin katseessa,
kodittomassa miehessä,
huorien värisevissä aukoissa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot