Kylmä

Runoilija tuhopolttajan tytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin vanha koira
kävin matolle makaamaan

Minun on kylmä luonasi

Sanojesi jälkeen
kylmä myös kotona

Kyynel kuin timantti
vanhan koiran vierellä

Olet kylmä

Vihaisit tätäkin

Minuakin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin vaikuttava on tämä katkeran suloinen runosi, että lukijaakin alkaa viluttamaan ja herää ajatus miksi se aina on niin helvetin kylmää ja kohta sama taas uudestaan.

Vaikuttava runo.

Erinomainen katkera runo..

 

Käyttäjän kaikki runot