Kielletty ikävä

Runoilija Piikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2004
Viimeksi paikalla: 1.1.2017 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

satoi kevättä
talvesta muisto

kielletty ikävä

herra pessimisti
tiedät ehkä nimesi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm.. Runon ajatus kätkeytyy rivien väliin. Hienoa.

ohops, tästäpä pidin. lyhyydessään tarpeeksi iskevä.

Hieno runo. Saa miettimään

 

Käyttäjän kaikki runot