Rakkauden kaksintaistelu

Runoilija Piikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2004
Viimeksi paikalla: 1.1.2017 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Selkä selkää vasten,
kymmenen askelta
ja laukaus suoraan sydämeen,

jonka piirsimme sielujemme suojaksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suoraan sanottuna aivan ihana<3

vau, vahvasti tuli villilänsi tunnelma.
säväytti. lopetus aaaw ♥

Tää on tosi kaunis jotenki, yllättävä. Joo en osaa arvostella.

 

Käyttäjän kaikki runot