Tunnustan

Runoilija Piikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2004
Viimeksi paikalla: 1.1.2017 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin kertoa kaiken

paljastaa suuret ja pienet salaisuudet

esitellä sydämeni syrjäkylien
kaikki erilaiset asukkaat

ja valtameren
joka olisi valmis
koska tahansa myrskyämään yli reunojen

auringon
joka paisteellaan
peittää kuun loiston

ja ne unieni möröt
joista tässä kaikessa on kai kyse

Haluaisin viedä sinut matkalle syvimpään sopukkaan
korkeimmalle harjanteelle

näyttää pienet vuoristopurot
jotka patojen murruttua
hioisi sileäksi terävimmätkin kivet

ratsastaa arojen kuivalla maaperällä
joka sateen sattuessa
kasvaisi sademetsää

mutta pelkään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot