Johnny

Runoilija Piikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2004
Viimeksi paikalla: 1.1.2017 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meren rannassa istuu taas
tuo Johnny, haikaillen laineiden taa
Miettii sitä samaa tarinaa,
joka sai hänet taas muistamaan

Voi Johnny, sun sydän rakkautta vaille
sielu palaa kaukomaille
Voi Johnny, mikset sä lähde?
Ota kimpsus ja juokse
Sua tarvitaan täällä, sä luulet
mut tuol jossain puhaltaa uudet tuulet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo tutusta tunteesta.
Elääkö omaa vai muiden elämää ensisijaisesti.

Juokse villi lapsi, juokse kauemmaksi, siellä kasvat vahvemmaksi ja vapaammaksi.
Tässä on kaihoa, vapaudenkaipuuta, vaikkei Johnny saakaan repäistyä itseään irti. Lukija toivoisi, että saisi, että Johnny juoksisi juna-asemalle, antaisi kiskojen viedä minne tahansa kunhan nyt edes jonnekin kauas. Auringonlaskuakin voisi katsella ikkunasta.
Pidin.

Tulee mieleen joku iskelmä...:)
Loistava tuotos!

 

Käyttäjän kaikki runot