Polttava katse

Runoilija HOITOVIRHE--

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Angstista ja vähemmän angstista wannabetaiteilua. Arvostele ihmeessä♥ "kipu on rakkautta, rakkaus on kipua"
 

Sun katsees saa mut rakastamaan elämää.
Mut samaan aikaan kipu nakertaa pientä sydäntäni hajalle.
Kipu osaa olla katala.
En aina tunne itsekkään voivani huonosti.
Kaikki tämäkö on vain ja ainoastaan
sinun syytäsi?
Miten se voisikaan olla?
Kun et edes tiedä mitä tunnen sinua kohtaan.
Hyvä niin.
En tunne itseäni taas niin huonoksi.

Selite: 
Yöllinen...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot