Peilikuva kertoo totuuden

Runoilija HOITOVIRHE--

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Angstista ja vähemmän angstista wannabetaiteilua. Arvostele ihmeessä♥ "kipu on rakkautta, rakkaus on kipua"
 

Peilikuvani ei ole enää kuten ennen.
Joka päivä mua tuijottaa, joku muu, kuin minä.
Minne mun kuva on peilistä kadonnut?
En tunne itseäni enää edes kauniiksi.
Vielä joskus...
Vielä joku päivä tulevaisuudessa
mä tahdon olla kaunis.
Tahdon leikkiä prinsessaa päivän,
ehkä kaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

hieno runo
muutokselle
menetetyille päiville

upeaa

hieno

hieno runo
muutokselle
menetetyille päiville

upeaa

 

Käyttäjän kaikki runot