Nimetön

Runoilija HOITOVIRHE--

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Angstista ja vähemmän angstista wannabetaiteilua. Arvostele ihmeessä♥ "kipu on rakkautta, rakkaus on kipua"
 

Mä haluan joskus olla kuten muut.
Joskus taas en.
Kuka auttais mua jaksamaan,
kun en enää jaksa omin avuin eteenpäin?

Selite: 
Kirjoitin hetkessä. Sama pätkä on blogini kuvailussakin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot