Anteeksi

Runoilija HOITOVIRHE--

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Angstista ja vähemmän angstista wannabetaiteilua. Arvostele ihmeessä♥ "kipu on rakkautta, rakkaus on kipua"
 

Anteeks, ette ole se, jonka haluaisit minun olevan.
En voi sille mitään, etten ole sopiva mittasuhdevaatimuksiisi,
tai etten ole kuten muut tuntemasi.
Ehkä autat minua löytämään syyn,
miksi olen yhä tässä.
Yksin.
Hylättynä.

Selite: 
Just näin tän pitääkin mennä -.-'
Kategoria: 
 

Kommentit

upea. kaunis. pidän paljon.
toiset ihmiset ajattelevat olevansa toisten yläpuolella. ps. hyvää synttäriä. : )

koskettava on runosi!

upea. kaunis. pidän paljon.
toiset ihmiset ajattelevat olevansa toisten yläpuolella. ps. hyvää synttäriä. : )

koskettava on runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot