anteeksi, kommentti oli asiaton.

Runoilija Katamoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2010
Viimeksi paikalla: 7.7.2022 0:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

taas sun äiti tulee kännissä
sulla ei oo helppoo,
koska oot sen muka nähny selvin päin,
et ite edes muista,
anteeksi kysymys oli asiaton.

taas sun äiti tulee kännissä,
huudat sille ja häädät pois,
no mitä se auttaa ei se tajua liikaa juonu on,
tajuut sen iteki, mutta tää liian vaikeeta on,
anteeksi, kommenttini oli taas asiaton.

taas sun äiti tulee kännissä,
sä alat noin vaan itkemään,
se kattoo sua säälittävästi ja sanoo: elämä on,
sitten sä siihen murrut etkä tiedä mitä teet,
nonii tajuutsä, poissa kaukana ilman äitiäs helpompaa ois,
no sä nyökkäät ja myönnät sen,
anteeksi, kommenttini oli asiaton.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti sunlailla kerrottu runo vaikeasta asiasta!

 

Käyttäjän kaikki runot