elämäl on tarkotus

Runoilija Katamoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2010
Viimeksi paikalla: 7.7.2022 0:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

se mitä sä haluut elämältäs
nii ota se myös vastaan
mä oon vaa ihminen
mut aina yritän parasta
mikän lääke ei hulluutta paranna
mut se auttaa, et muutat asennetta
vino katse on aina syntymävika
ja kuuntele mitä mä nyt sanon
ku näät jonku se voi olla vika ilta
kato elämäl on tarkotus
sen sä tuut huomaa
ei se jumalakaa turhaa tänne tullu
näitä ihmisii, eläimii luomaa
anna kaikille mahdollisuus
turha tätä on jauhaa
mut tee muutaki ku paskaa
muute tää ei tuu kestää kauaa.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot